Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


This Time

THIS TIME az angol énekes és a dalszerző Melanie C negyedik szóló albumja, és a második, amit a saját kiadójával jelentett meg, a Red Girl Records-sal. Elsősorban 2007. március 30-án jelent meg Németországban, Ausztriában és Svájcban. Április 2-án megjelent az Egyesült Királyságban és néhány más országban. Az albumból több, mint 300,000 példányt adtak el világszerte.  This Time vegyes fogadtatást kapott a zenei kritikusoktól.

Háttér 2006. második felében, és 2007 elején írták a dalokat, valamint rögzítették. Az album megjelent Melanie C saját kiadójával, Red Girl Records-sal. A "What If I Stay" és a "Don't Let Me Go" eredetileg Speedway énekesnője dalai, Jill Jackson első albumján szerepelt volna. Blue Skies All the Way, Paris Burning az albumra lett írva, de végül nem rakta rá, de két évvel később megjelent a második DVD-jén, a "Live at the Hard Rock Cafe".

Kritikus fogadtatás This Time vegyes fogadtatásban részesítette a zenekritikusokat, akiket megosztott a lírai tartalom, amely nem érezte magát. Glenn Meads, a Manchester Evening News dicsérte az album dalait, amiért Chisholm új megtalált érettségét és következetes műfaji sokoldalúságát mutatta be a hangjában, és arra a következtetésre jutott, hogy "tökéletes mindenki számára, aki elegem van Melua, Jones és más, alvó művészektől, és végigjárja az egyes számokat. Legalábbis Melanie úgy hangzik, mintha komolyan gondolná." Talia Kraines, a BBC dicsérte az albumot, mert olyan számok voltak, amelyek lehetővé tették, hogy Chisholm hangja érzelmet mutasson, de ez csak a régóta rajongók számára vonzó, mint újak vonzereje. Az AllMusic Stephen Thomas Erlewine elismerését adta az elegáns produkciónak és Chisholm hangjának, amely jellemet és érettséget mutatott, de a dalokat túl közepesnek és alulteljesnek találta, hogy még észrevegye őket. Annak ellenére, hogy dicsérte Chisholm vokális teljesítményét és Adam Argyle-val folytatott duettjét, a MusicOMH John Murphy dalokat "fakónak és felejtősnek" találta, és nem volt személyisége ahhoz, hogy életet adjon neki, és arra a következtetésre jutott, hogy "[szégyene], de ez az album nem lesz az egyetlen hogy a Spice Girl-t visszalendítse a toplisták tetejére. " Az album folytatta az utat, hogy 2 crescendo építsen fel dalokat a fináléig, amelyet a jövőben is folytatni kell.

# Dal Szerző(k) Producer(ek) Hossz
01 Understand Melanie Chisholm
Adam Argyle
Steve Mac 3:43
02 What If I Stay Adam Argyle
Jill Jackson
Stephen Hague 3:17
03 Protected Melanie Chisholm
Guy Chambers
Cathy Dennis
Guy Chambers
Richard Flack
4:37
04 This Time (Album Version) Adam Argyle Steve Mac 3:32
05 Carolyna Melanie Chisholm
Steve Mac
Paul Gendler
Joel Edwards
Robin Barter
3:21
06 Forever Again Adam Argyle
Kevin D Hughes
Lee Graves
Greg Hatwell 3:44
07 Your Mistake Melanie Chisholm
Adam Argyle
Greg Hatwell
Brian Glover
Marc Lane
3:55
08 The Moment You Believe Melanie Chisholm
Peter-John Vettese
Peter-John Vettese 3:55
09 Don't Let Me Go (featuring Adam Argyle) Adam Argyle
Jill Jackson
Stephen Hague 3:49
10 Immune Melanie Chisholm
Charlie Grant
James Bourne
Stephen Hague 4:37
11 May Your Heart Melanie Chisholm
Gary Clark
Gary Clark 3:57
12 Out of Time Melanie Chisholm
Dave Munday
Phil Thornalley
Stephen Hague 3:47
13 I Want Candy Richard Gottehrer
Bert Russel
Bob Feidman
Gerald Goldstein
Stephen Hague 3:24

B-Side Dalok

  • Fragile - Kislemez: The Moment You Believe (2007)
  • Already Gone - Kislemez: I Want Candy (2007)
  • We Love to Entertain You - Kislemez: This Time (2007)

Törölt Dalok

  • Blue Skies All the Way - Eredetileg albumra íródott, de végül törölve lett, később 2009-es Live at The Hard Rock DVD-jén szerepel.
  • Paris Burning - Eredetileg albumra íródott, de végül törölve lett, később 2009-es Live at The Hard Rock DVD-jén szerepel.
  • Have a Little Faith - 2012-ben jelent meg az internetre.

 

Cikkek

Kislemezek

2021.01.06

 

Dalszövegek

2021.01.06