Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sea

 • Megjelenés: 2011. Szeptember 2.
 • Felvételek: 2009-2011
 • Műfaj: Pop, Rock
 • Hossz: 47:32
 • Kiadó: Red Girl Records
 • Producerek: Andy Chatterley, Cutfather, Daniel Davidsen, Jason Gill, Greg Hatwell, Peter-John Vettese
 • Előző Album: This Time (2007)
 • Következő Album: Stages (2012)
 • Kislemezek az albumról: Rock Me - Think About it - Weak - Let There be Love

THE SEA az angol énekes és a dalszerző Melanie C ötödik szóló albumja, és a harmadikk, amit a saját kiadójával jelentett meg, a Red Girl Records-sal. Az album kiadásának, a promóciós és a vezető kislemez német változatának megkezdése előtt a "Rock Me" digitális letöltésre került kiadásra világszerte (valamint egy fizikai kislemez Németországban, Ausztriában és Svájcban) 2011. június 24-én. a népszerű német TV Network ZDF hivatalos éneke a 2011-es FIFA női világkupán a médiában. A "Think About It" vezetõ kislemez zenei videójának bemutatója 2011. július 15-én volt a hivatalos honlapján, és ezzel egyidejûleg elküldték az Egyesült Királyság rádióállomásaihoz.

Felvétel és előállítás Az albumot Londonban vették fel. Chisholm beszélt inspirációiról és céljairól e rekordhoz: "Nagyon izgatott vagyok a lemez miatt, mert stílusa nagyon változatos. Sok új íróval dolgoztam, olyan emberekkel, akikkel még nem dolgoztam korábban. Még mindig nagyon sok a pop elem, és van néhány szép balladák, néhány rock ihletésű dalok, néhány táncosabb, akusztikus és produkciós szempontból nagyon hangulatos pillanatok vannak. Tehát azt gondolom, hogy változatos és erősebb album lesz. Amikor elkezdem dolgozni ezzel az albummal, Nem igazán tudtam, mit akarok elérni, ezért ambiciózus és kísérletezni akartam, dolgozni kellett új emberekkel és kipróbálni a különféle zenei stílusokat, és ennek során valóban felfedeztem a módját, amellyel kifejezni akartam magam és a hangot. Készíteni akartam, és mindez nagyon változatosvá vált, és vicces, mert feltételezem, hogy az első stúdióalbumom, a Northern Star valószínűleg a legjobban hasonlít ehhez a lemezhez, mivel rengeteg különböző stílusú, bár alapvetően pop felvétel . "

Koncepció és grafika A The Sea koncepcióját illetően Chisholm a YouTube egyik videointerjújában elmondta, hogy az album sokféle zenei stílust összehangoltan kísérleti módon kever össze egy egységes pop albumba elektronikus felhanggal, ezért a The Sea nevét adják, amely a sok fajt összekapcsolja. akik az óceánok felszínén laknak. Mel azt is leírja, hogy az album harmonikus és eufórikus érzelmekkel rendelkezik. A borítót, amely Chisholm állását és kilépését a tengerből ábrázolja, Whitby-ben, Észak-Yorkshire-ben fényképezték. A borítóképeket Pip készítette, aki a belső helyről szóló pár képet is készíti. A füzet további fényképeit Ray Burmiston, hosszú távú munkatárs készítette. A hüvely Ian Ross, aki Chisholm két korábbi szólólemezét, a Beautiful Intentions és a Time ide is megtervezte.

Kritikus Fogadtatás Az album pozitív visszajelzéseket kapott a zenekritikusoktól. Jon O'Brien pozitívan írta az AllMusic számára, hogy "The Sea továbbra is hatalmas előrelépés az előző három erőfeszítéséből, és ha azt az Northern Star nyomon követéseként engedték volna elő, nem pedig 12 évvel később, akkor esetleg fenntartotta kezdeti szóló sikerét." O'Brien, aki öt csillagból három és félre értékelte, elment a"Think About it"és a"Stupid Game"számokra, amelyeket" bombasztikusnak "tartott. Katy Perry / Kelly Clarkson-esque pop / rock himnuszok, amelyek bizonyítják, hogy továbbra is képes versenyezni azokkal, akik alig voltak tizenévesek a Spicemania csúcsán, miközben a grandiózus "Get Out Of Here" úgy hangzik, mint a Muse "Feeling Good" borítója. John Barry James Bond eredményével. '
Pip Elwood a "Entertainment Focus" -ból szintén pozitív volt, öt csillag közül négyet értékelve. Azt írta, hogy "The Sea egy erőteljes szabadon bocsátása Melanie-től, és visszateheti őt korábbi diadalához." The Sea egy olyan pop drágakövek következetes gyűjteménye, amelynek új nagy slágert kell neki adnia. " Simon Gage kedvezően írta a Daily Expressnek, hogy "Ez az új album, amely első négy éve volt, valódi edzést nyújt e hangnak a power balladektól és a rock-out-tól a táncpadló-töltőgépekig." OK! Magazine írta: "The Sea könnyedén mégis a leg ambiciózusabb albuma, amely elegyíti a rockot, a pop-ot és talán a legkisebb elemet is. " Jade Wright, a Liverpool Echo, kedvező értékelést írt, kijelentve, hogy" a Mel C bizonyítja, hogy valódi - nincs szacharin édesség, nincs femme fatale, csak egy "észrevegy, amint látsz" hozzáállás, amely ragyog. The Sea jó hallgatást igényel, függetlenül attól, hogy rajongója vagy, vagy sem. " Nick Harries, a Sunday Mercury, nagyon pozitív véleményt írt, és kijelentette, hogy az énekes" készít egy sorozatot, amelyben mindenki számára megtalálható valami tánc pop "(Think About it); Alanis angst (Beautiful Mind); dalszerző elegáns (One by One); 1980-as évek elektrobeat (Stupid Game); rádió rock (All About You) - és a ballisztikus nagydísz (Enemy mind a nyolc perc). A legjobb a címsor-nyitó, apró kulcs dallammal és dobos drámájával. "

# Dal Szerző(k) Producer(ek) Hossz
01 The Sea Melanie Chisholm
Ash Howes
Richard Stannard
Seton Daunt
Andy Chatterley 4:51
02 Weak Melanie Chisholm
Ina Wroldsen
Jez Ashurt
Andy Chatterley 3:20
03 Think About it Melanie Chisholm
Adam Argyle
Daniel Davidsen
Jason Gill
Mich Hansen
Jason Gill 3:49
04 Beautiful Mind Melanie Chisholm
Dee Adam
James Earp
Andy Chatterley 3:41
05 One by One Melanie Chisholm
James Walsh
Greg Hatwell 4:06
06 Stupid Game Melanie Chisholm
Ina Wroldsen
Jez Ashurt
Andy Chatterley 3:24
07 All About You Adam Argyle
Jodi Marr
Peter-John Vettese 4:01
08 Burn Melanie Chisholm
Adam Argyle
Daniel Davidsen
Jason Gill
Mich Hansen
Cutfather
Daniel Davidsen
Jason Gill
4:00
09 Drown Melanie Chisholm
Adam Argyle
Jodi Marr
Andy Chatterley 3:59
10 Get Out of Here Melanie Chisholm
Peter-John Vettese
Peter-John Vettese 4:10
11 Enemy Melanie Chisholm
Greg Hatwell
Greg Hatwell 8:11
× Let There be Love - csak a német kiadásban szerepel Peter Plate
Ulf Leo Sommer
Peter Plate
Ulf Leo Sommer

Daniel Faust
3:33
× Rock Me (Album Version) - csak a német kiadásban szerepel Melanie Chisholm
Dave Roth
David Jost
Andy Chatterley
Dave Roth
3:13

B-Side Dalok

 • Stop this Train - Kislemez: Rock Me (2011)
 • Cruel Intentions - Kislemez: Think About it (2011)
 • Stronger - Kislemez: Weak (2011)
 • Too Soon - DVD: The Sea Live (2012)

Törölt Dalok

 • Rising Sun - Még Rock Me megjelenése előtt szerepelt az albumon, végül törölték, majd később megjelent interneten.

Melanie C "The Sea" | Melanie c, Melanie, People

 

Cikkek

Kislemezek

2021.01.06

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: The Sea

Dalszövegek

2021.01.06

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: The Sea