Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


My Happy Place

MY HAPPY PLACE Az angol énekes Emma Bunton negyedik stúdió albuma, amit a BMG-nál adott ki, 2019. április 12-én. Az album tíz dalból áll; nyolc feldolgozás, Bunton kedvenc dalának, kettő pedig az énekes által írt dal.

Háttér és fejlemények 2010 januárjában Bunton kijelentette, hogy jelenleg nem tervezi új albumot kiadni. Azt állította, hogy miközben szereti az éneklést, sok idő és munka igényel egy album népszerűsítését, és hogy inkább a 2007-ben született fiára, Beaura koncentrálja.
2018. februárban arról számoltak be, hogy Bunton titokban vett fel új zenét. Bunton hivatalosan elismerte azt a tényt, hogy új zenét vett fel a reggelen, 2018 júniusában.
Bunton 2018 novemberében kijelentette, hogy rekordmegállapodást írt alá a BMG Rights Management-rel és 2019-ben kiad egy új albumot. Az albumot hivatalosan 2019. február 25-én jelentették be. Magyarázva az album címét, Bunton elmondta: "Azért hívom az albumot a My Happy Place-nek, mert az a boldog vagyok, hogy a családommal, a barátaimmal, a zenével hallgatok és a stúdióban lehettek. Mindezek összekapcsolódtak ezen az albumon. A felvétel közben a gyerekeim a stúdióba jöttek, a barátaim lejöttek, anyukám újra és újra meghallgatta az összes dalt. A stúdióban tartózkodva csak annyira boldog vagyok ".
Az album két új dalt tartalmaz, amelyeket Emma, ​​Patrick Mascall és Paul Barry írt, és nyolc borító dalt, ezek közül ketten Robbie Williams, Will Young, Josh Jumra és férje, Jade Jones zenészekkel való duett.

Kritikus fogadtatás A My Happy Place kiadásakor vegyes kritikákat kapott. Néhány kritikus dicsérte az album vidámságát és érettségét, míg mások azt kritizálták, hogy hiányzik a személyisége.
Quentin Harrison of Albumism öt csillagból négyet adott az albumnak, így írva "Bunton saját lelkesedéséből fakad fertőző, jó érzésében, amely könnyedén kifejeződik az album tartalmában. Örvendetes visszatérés a pop énekes számára is nem törve új teret a folyamat során ", és az eredeti dalokra, a "I Only Want to Be with You" és a "Don't Call Me Baby"-ra hivatkozott, mint kiemelkedő dalokra. Az Irish News 6/10-es minősítést adott az albumnak, a "legerősebb ajánlatnak" nevezte a lemez "legerősebb kínálatát", és a "Here Comes the Sun" kiadását "imádnivalónak" nevezte, és befejező mondás: "Néhány borítója eltéved a fordításban, de főleg ez édesen sértő". Florian Buechting a flyctory.com-ból öt csillagból hármat adott az albumnak, és azt írta, hogy "nem minden rossz, de határozottan nem is kötelező vásárolni. De másodszor és harmadszor hallgatva (ami nagyon gyors a a korlátozott játékidő) egyre jobban érzi magát ". A Herald Standard pozitív kritikát adott az albumnak. Mathias Frank a Gaeliste-ből megjegyezte, hogy a dalokat "elbűvölően értelmezik, anélkül, hogy bármit is elpusztítanának", dicsérve az eredeti számokat, valamint az album "2 Become 1" változatát. Nina Mende, a Tempelores munkatársa azt írta, hogy "meleg és halk hangon [Bunton] minden dalt elénekel, vigasztalva, hogy gyengéden lengessen végig". Chris Strieder (Darkstars) a 10 csillagból 7,5-öt adományozta az albumnak, tartalmát "nagyszerű és jól előállított rádiópopnak" nevezve. A vezető My Happy Place-t "édesen sértő munkának nevezte, amely [Bunton] hangulatos, fülére könnyen hallható vokális és szerethető személyiségét mutatja".
A Metro negatív értékelést adott a My Happy Place-nek, öt csillagból kettőt díjazva. Az ismertető dicsérte az első három dalt, de hozzátette, hogy a többi "olyan feldolgozássorozat, amely úgy tűnik, hogy csak a Bunton's javára létezik. Tekintettel arra, hogy mennyire jól kezdődött és milyen gyorsan sült el utána, csak azt szeretné, ha szeretne Bunton's My Happy Place tovább ". Thiago Nolla a Cinepop-ból két és fél csillagot adott az ötből, kritizálva a személyiség és az egyediség hiánya miatt, és úgy érezte, hogy Bunton "annyi felesleges emuláció közepette" elvesztette magát, és "egy távoli múltban stagnálónak" tűnt. Dicsérte azonban a "Too Many Teardrops" és a "Baby Please Don't Stop", megjegyezve, hogy utóbbinak "a legjobb éneke van, és vonzó, szexi és lélegzetelállító légkört teremt". Aimee Cliff a The Guardian-ból öt csillagból 2-t adott az albumnak, és így fejezte be az áttekintést: hihetetlenül unalmas is ". Az AllMusic az öt csillagból 2,5-öt adott az albumra, dicsérve az eredeti dalokat, valamint az "I Wish I Could Have Loved You More" és a "Don't Call Me Baby" borítóit, de úgy érezte, hogy az album egésze "vegyes zsák".  A Record az Iconic lengyel magazin az év 2. legjobb albuma volt.

Dallista

# Dal Szerző(k) Producer(ek) Hossz
01 Baby Please Don't Stop Emma Bunton
Patrick Mascall
Paul Barry
Paul Meehan
Brian Rawling
3:00
02 I Wish I Could Have Loved You More Candie Payne
Simon Dine
Paul Meehan
Brian Rawling
3:23
03 Too Many Teardrops Emma Bunton
Patrick Mascall
Paul Barry
Paul Meehan
Brian Rawling
3:01
04 I Only Want to be with You (featuring Will Young) Ivor Raymonde
Mike Hawker
Paul Meehan
Brian Rawling
3:58
05 Don't Call Me Baby Andrew van Dorsselaer
Cheyne Coates
Duane Morrison
Gene McFadden
Giuseppe Chierchia
Jerry Cohen
John Whitehead
Paul Meehan
Brian Rawling
4:05
06 You're All I Need to Get By (featuring Jade Jones) Nickolas Ashford
Valerie Simpson
Paul Meehan
Brian Rawling
2:48
07 Come Away with Me (featuring Josh Kumra) Norah Jones Paul Meehan
Brian Rawling
2:49
08 Emotion Barry Gibb
Robin Gibb
Paul Meehan
Brian Rawling
3:39
09 2 Become 1 (featuring Robbie Williams) Emma Bunton
Melanie Chisholm
Geri Halliwell
Melanie Brown
Victoria Beckham
Matt Rowe
Richard Stannard
Paul Meehan
Brian Rawling
3:42
10 Here Comes the Sun George Harrison Paul Meehan
Brian Rawling
3:08

 

Cikkek

Kislemezek

2021.01.08

 

Dalszövegek

2021.01.08